Trafic feroviar oprit între Piteşti şi Bucureşti, după ce un tren de călători s-a defectat

  • Trafic feroviar este oprit, vineri seara, între Piteşti şi Bucureşti
  • Un tren de călători s-a defectat
  • Nu au fost persoane rănite, însă o altă garnitură, care asigura relaţia inversă, Bucureşti – Piteşti, este oprit la Goleşti
1138 afișări
Imaginea articolului Trafic feroviar oprit între Piteşti şi Bucureşti, după ce un tren de călători s-a defectat

Trafic feroviar oprit între Piteşti şi Bucureşti, după ce un tren de călători s-a defectat

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, vineri seara, că traficul feroviar este întrerupt pe secţia de cale ferată 901, la kilometrul feroviar 107+100 de metri, între staţiile CF Piteşti şi Goleşti, din judeţul Argeş, după ce un tren de călători, care circulă pe relaţia Piteşti – Bucureşti, s-a defectat.

Nu au fost persoane rănite.

Un alt tren de călători, care circula pe relaţia Bucureşti – Piteşti, este oprit în staţia Goleşti şi are deja o întârziere de 30 de minute.

Se estimează ca circulaţia să revină la normal în maximum o oră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici