Traficul auto pe Transfăgărăşan va fi închis începând de vineri

CNADNR a anunţat că de vineri va fi închisă circulaţia pe DN 7C – Transfăgărăşan, între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă.

134 afișări
Imaginea articolului Traficul auto pe Transfăgărăşan va fi închis începând de vineri

Traficul auto pe Transfăgărăşan va fi închis începând de vineri (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Traficul pe tronsonul de 26,8 kilometri al DN 7C va fi închis în perioada 1 noiembrie 2013 - 30 iunie 2014.

Decizia a fost determinată de condiţiile meteorologice nefavorabile din această perioadă, care pot periclita siguranţa circulaţiei prin căderi de stânci, alunecări de teren, înzăpeziri şi pericol de polei, arată CNADNR, într-un comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici