Traficul pe Centura de Nord Ploieştiului, îngreunat din cauza lucrărilor de reparaţii

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează, vineri, că circulaţia rutieră pe Centura de Nord a municipiului Ploieşti se va desfăşura îngreunat în perioada 21 august - 11 septembrie 2009, din cauza unor lucrări de reabilitare a suprafeţei carosabile.

9 afișări
Imaginea articolului Traficul pe Centura de Nord Ploieştiului, îngreunat din cauza lucrărilor de reparaţii

Traficul pe Centura de Nord Ploieştiului, îngreunat din cauza lucrărilor de reparaţii (Imagine din arhivă: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Autovehiculele se vor deplasa pe un singur fir alternativ, cu ajutorul piloţilor de dirijare.

La sfârşit de săptămână, începând de vineri, ora 15.00 şi până duminică, lucrările se sistează.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici