Tragedie în Baia Mare: Doi bărbaţi, fraţi, au căzut în gol de la etajul cinci al unui bloc/ Ei aveau datorii la utilităţi

Cei doi bărbaţi, cu vârste de 35 şi 38 de ani, care au căzut duminică de la etajul cinci al unui bloc din Baia Mare erau fraţi. Unul dintre ei a a murit, iar celălalt este în stare gravă la spital. Poliţiştii au mai multe ipoteze şi aşteaptă rezultatele necropsiei.

4851 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Baia Mare: Doi bărbaţi, fraţi, au căzut în gol de la etajul cinci al unui bloc/ Ei aveau datorii la utilităţi

Tragedie în Baia Mare: Doi bărbaţi au căzut în gol de la etajul cinci al unui bloc

Cei doi bărbaţi care au căzut duminică de la etajul cinci al unui bloc din Baia Mare erau fraţi, au anunţat reprezentanţii IPJ Maramureş. Unul dintre ei, în vârstă de 38 de ani, a murit în urma impactului, iar cel de-al doilea a fost transportat în stare gravă la spital.

„A fost o sesizare la numărul 112 de la o persoană care a auzit un zgomot şi apoi a descoperit doi bărbaţi căzuţi de la etaj. Unul dintre fraţi a fost găsit decedat, iar celălalt a fost transportat în stare gravă la spital”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Potrivit acesteia, poliţiştii continuă cercetările în acest caz şi se aşteaptă şi rezultatele necropsiei în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Poliţiştii au mai multe ipoteze cu privire la ceea ce s-a întâmplat în apartamentul situat la etajul cinci al blocului de pe Bulevardul Traian din Baia Mare: fie cei doi s-au aruncat de la etaj, fie unul dintre ei a încercat să facă acest lucru, iar celălalt a încercat să îl oprească şi au căzut amândoi.

Vecinii celor doi bărbaţi, care locuiau singuri, spun că aceştia erau retraşi şi că se ocupau cu vânzarea diferitelor produse prin târguri. Din cauză că nu avea locuri de muncă stabile, cei doi fraţi ar fi acumulat datorii la întreţinere şi utilităţi. Unii vecini spun că aceştia nu şi-au mai plătit întreţinerea către asociaţia de proprietari de 16 luni.

Taguri:
persoane,
căzute,
etaj

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici