Transportul în comun, gratuit în Cluj-Napoca. Care este ziua norocoasă

Clujenii şi turiştii care ajung în oraş vor putea circula şi în acest an gratuit vinerea cu mijloacele de transport în comun, program lansat de Primărie în 2021 şi continuat în 2023.

7658 afișări
Imaginea articolului Transportul în comun, gratuit în Cluj-Napoca. Care este ziua norocoasă

Transportul în comun, gratuit în Cluj-Napoca. Care este ziua norocoasă

Vinerea Verde continuă şi în acest an, a transmis Primăria Cluj-Napoca.

Astfel, orice călătorie cu transportul în comun - autobuz, troleibuz, tramvai - pe liniile urbane este gratuită în fiecare zi de vineri.

Iniţiativa a fost implementată de Primăria Cluj-Napoca în colaborare cu Compania de Transport Public încă din 2021 şi continuă şi în 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici