Trei depozite de deşeuri din Braşov vor fi închise. Suma totală alocată

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat, luni, finanţarea pentru închiderea a trei depozite de deşeuri municipale din judeţul Braşov. Suma totală care va fi alocată pentru închiderea depozitelor este de aproape 22 de milioane de lei.

128 afișări
Imaginea articolului Trei depozite de deşeuri din Braşov vor fi închise. Suma totală alocată

Trei depozite de deşeuri din Braşov vor fi închise. Suma totală alocată

„În şedinţa Comitetului de Avizare din data de 08 iulie 2019, Administraţia Fondului pentru Mediu a aprobat 3 dosare de finanţare depuse de unităţile administrativ teritoriale pentru închiderea depozitelor de deşeuri municipale neconforme, în aplicarea prevederilor deciziei Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, pronunţată în Dosarul C-301/17”, se arată într-un comunicat transmis, luni, de AFM.

Potrivit sursei citate, proiectele aprobate în cadrul şedinţei de luni, sunt următoarele:

- Oraşul Râşnov, judeţul Braşov – Sumă aprobată: 4.974.043,35 lei;
- Municipiul Săcele, judeţul Braşov - Sumă aprobată: 8.924.931,73 lei;
- Municipiul Făgăraş, judeţul Braşov – Sumă aprobată: 7.997.129,10 lei.

„Sesiunea de depunere a dosarelor de finanţare este în desfăşurare până la data de 30 august 2019, iar proiectele eligibile sunt cele din Lista depozitelor de deşeuri municipale care trebuie închise, conform deciziei Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, furnizată de către Ministerul Mediului şi publicată pe site-ul AFM”, se mai arată în comunicatul AFM.

Taguri:
mediu,
depozit,
deşeu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici