Trei judeţe sub COD galben de vânt

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă dimineaţa, trei atenţionări de cod galben de vânt, valabile pentru judeţele Constanţa, Tulcea şi Caraş-Severin.

1565 afișări
Imaginea articolului Trei judeţe sub COD galben de vânt

Trei judeţe sub COD galben de vânt

Atenţionările sunt valabile până la ora 14.

Potrivit meteorologilor, vântul bate cu viteză de 55 de kilometri pe oră în Constanţa şi Tulcea, iar în Caraş-Severin, la rafală poate depăşi 60 – 70 de kilometri pe oră. Izolat sunt posibile ploi slabe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici