Fraţii lui Emi Pian, reţinuţi pentru că au încercat să îl omoare pe criminalul liderului „Duduienilor”

Trei persoane, respectiv doi fraţi şi o rudă a fostului lider al clanului Duduianu, care ar fi încercat să îl ucidă pe criminalul interlopului Emi Pian, au fost reţinute, transmite, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

9811 afișări
Imaginea articolului Fraţii lui Emi Pian, reţinuţi pentru că au încercat să îl omoare pe criminalul liderului „Duduienilor”

Trei persoane care ar fi încercat să îl ucidă pe criminalul interlopului Emi Pian au fost reţinute

„La data de 4 august, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M. (Florin Mototolea - n.red.) cei trei inculpaţi l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenţia de suprimare a vieţii acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele şi cu obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feţei şi braţelor, care au impus internarea sa”, conform Parchetului Capitalei.

Cele trei persoane suspectate că au încercat să îl omoare pe criminalul interlopului Emi Pian au fost reţinute şi urmează să fie duse la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul de 26 de ani, suspectat că l-a ucis pe Emi Pian, a fost arestat preventiv, vineri, potrivit deciziei magistraţilor Tribunalului Bucureşti.

Vineri, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au decis reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 26 de ani, din Bucureşti, care ar fi criminalul liderul clanului Duduianu, Emi Pian. Ulterior, magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea sa preventivă.

„Din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuţit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, anunţă Poliţia Bucureşti.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marţi, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei.

Florin Mototolea, zis „Emi Pian”, a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în luna septembrie, anul trecut, fiind aşteptat la poarta închisorii cu lăutari, artificii şi şampanie. Emi Pian le-a transmis, atunci, cunoscuţilor că s-a întors mai puternic din închisoare. „Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic şi poftă de viaţă până la 100 de ani”, a spus Emi Pian, când a fost eliberat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici