Trei persoane salvate dintr-o maşină blocată în râul Someş

  • Trei persoane au fost salvate, sâmbătă, după ce au rămas într-o maşină blocată în râul Someş, între localităţile Rus şi Simisna, din judeţul Sălaj.
  • Şoferul a vrut să traverseze râul.
2033 afișări
Imaginea articolului Trei persoane salvate dintr-o maşină blocată în râul Someş

Trei persoane salvate dintr-o maşină blocată în râul Someş

Potrivit ISU Sălaj, Garda Ileanda a fost solicitată să intervină pentru a evacua trei persoane rămase într-un autoturism blocat în râul Someş, între localităţile Rus şi Simisna.

Cele trei persoane au fost salvate de pompieri şi predate pentru a fi evaluate medical de echipajul SMURD.

Pasagerii nu au avut nevoie de transport la spital.

Se pare că şoferul a vrut să traverseze râul Someş, dar nu a reuşit, iar maşina a rămas blocată în apă.

Maşina blocată în râul Someş a fost extrasă cu ajutorul unui tractor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici