Tren suplimentar din Braşov spre Bucureşti

CFR Călători anunaţă că duminică, pentru preluarea traficului sporit de călători de pe ruta Braşov - Bucureşti Nord, va circula suplimentar trenul accelerat 13196, cu plecare din Braşov la ora 15.30.

240 afișări
Imaginea articolului Tren suplimentar din Braşov spre Bucureşti

Tren suplimentar din Braşov spre Bucureşti (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

De asemenea, sunt suplimentate cu vagoane clasă, de dormit şi cuşete toate trenurile care circulă spre şi dinspre marile oraşe din ţară.

CFR Călători recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre circulaţia trenurilor în staţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau la numărul de telefon 021/9521.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici