Tudorel Toader, mesaj criptic: Îmi asum tot ceea ce fac în calitate de ministru al Justiţiei, nu ce fac alţii/ Misiva are şi P.S.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a scris, miercuri dimineaţă, pe Facebook, că îşi asumă toate acţiunile pe care le adoptă în calitate de ministru, nu şi ceea ce au făcut sau fac „alţii în domeniul justiţiei”.

861 afișări
Imaginea articolului Tudorel Toader, mesaj criptic: Îmi asum tot ceea ce fac în calitate de ministru al Justiţiei, nu ce fac alţii/ Misiva are şi P.S.

Tudorel Toader, mesaj criptic: Îmi asum tot ceea ce fac în calitate de ministru al Justiţiei, nu ce fac alţii

„Imi asum tot ceea ce fac eu in calitate de Ministru al Justitiei. Nu imi asum ceea ce au facut sau fac altii in domeniul justitiei !”, a scris ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pe Facebook.

Ministrul şi-a încheiat mesajul cu o promisiune: „PS: Voi reveni cu exemple”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici