Ucrainenii se întorc acasă din Polonia. Cifre în premieră înregistrate de la 24 februarie

Din Polonia spre Ucraina, numărul ieşirilor a fost mai mare decât cel al intrărilor.

5162 afișări
Imaginea articolului Ucrainenii se întorc acasă din Polonia. Cifre în premieră înregistrate de la 24 februarie

Ucrainenii se întorc acasă din Polonia. Cifre în premieră înregistrate de la 24 februarie

Pentru prima dată de la începutul războiului pe care ruşii în numesc operaţiune militară specială, adică de pe 24 februarie, numărul persoanelor care au intrat în Ucraina din Polonia l-a depăşit pe cel al celor plecaţi.

Informaţia a fsot dezvăluită de datele de la Poliţia de Frontieră poloneză.

Ieri, 17 aprilie, 22.000 de persoane au intrat în Ucraina şi 19.200 au călătorit în sens opus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici