Avertizări de vreme rea în trei judeţe: Cod GALBEN de ploi, descărcări electrice şi vânt puternic

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă noi avertizări cod galben de ploi, descărcări electrice şi intensificări ale vântului pentru trei judeţe.

4128 afișări
Imaginea articolului Avertizări de vreme rea în trei judeţe: Cod GALBEN de ploi, descărcări electrice şi vânt puternic

ULTIMA ORĂ Avertizări de vreme rea în trei judeţe: Cod GALBEN de ploi, descărcări electrice şi vânt puternic

De noile avertizări cod galben sunt vizate judeţele Timiş, Hunedoara şi Caraş-Severin.

Se vor semnala averse care vor cumula 30 - 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină în localităţile Nădrag, Gavojdia şi Criciova din judeţul Timiş, în zona de munte şi localitatea Uricani din judeţul Hunedoara, până la ora 18.00.

Până la 17.30 sunt în vigoare alte avertizări în Petrila şi zona de munte a judeţului Hunedoara, urmând să se semnaleze averse care vor cumula 30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni.

Sub cod galben sunt şi localităţile Constantin Daicoviciu, Sacu, Oraviţa, Caraşova, Lupac, Răcăşdia, Dognecea, Ticvaniu Mare, Ciudanoviţa şi Goruia din judeţul Caraş-Severin.

 

 

 

Taguri:
ploi,
cod galben,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici