Noi date în cazul cadavrului cu o pungă pe cap, descoperit în Capitală: Bărbatul găsit mort avea 21 de ani

Anchetatorii au identificat cadavrul găsit în Capitală cu o pungă în cap, fiind vorba despre un tânăr de 21 de ani, iar trupul acestuia nu avea urme de leziuni, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Primele indicii arată că tânărul s-ar fi sinucis prin înghiţirea unor substanţe.

50627 afișări
Imaginea articolului Noi date în cazul cadavrului cu o pungă pe cap, descoperit în Capitală: Bărbatul găsit mort avea 21 de ani

ULTIMA ORĂ Descoperire macabră în Capitală: Un cadavru cu o pungă pe cap a fost găsit în Sectorul 6

UPDATE ora 12.00 Bărbatul găsit mort, cu pungă pe cap, are 21 de ani. Tânărul s-ar fi sinucis - surse

Anchetatorii au identificat cadavrul găsit în Capitală cu o pungă în cap, fiind vorba despre un tânăr de 21 de ani, iar trupul acestuia nu avea urme de leziuni, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Primele indicii arată că tânărul s-ar fi sinucis prin înghiţirea unor substanţe.

Bărbatul găsit mort în Sectorul 6 al Capitalei, cu o pungă în cap, este un tânăr de 21 de ani, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Primele indicii arată că este vorba despre sinucidere prin ingerarea unei substanţe sau a unor medicamente, mai ales pentru că trupul bărbatului nu avea urme de leziuni.

Trupul a fost dus la INML pentru necropsie, arată aceleaşi surse.

Poliţiştii Secţiei 25 au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei se află cadavrul unui bărbat „cu o pungă trasă pe cap”.

Ştirea iniţială:

Un cadavru a fost găsit, joi dimineaţă, în Sectorul 6 al Capitalei, având o pungă pe cap, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Anchetatorii fac cercetări pentru moarte suspectă.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că un cadavru a fost descoperit, joi dimineaţă, în Sectorul 6 al Capitalei. Acesta avea o pungă pe cap.

Anchetatorii au demarat cercetările pentru a afla împrejurările în care a murit bărbatul.

Poliţia Capitalei informează, oficial, că poliţiştii Secţiei 25 au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6 se află cadavrul unui bărbat „cu o pungă trasă pe cap”.

Poliţiştii au delimitat locul unde a fost găsit cadavrul. La acest moment, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri desfăşoară cercetări la faţa locului.

Taguri:
cadavru,
pungă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici