Video IMAGINILE ZILEI: Ultima zi de intrare în ALTARUL Catedralei din Bucureşti. Oamenii au rupt cordonul de jandarmi pentru a intra în lăcaşul de cult

Incidente joi la Catedrala Mântuirii Neamului, unde aproximativ 400-500 de oameni au rupt cordoanele de jandarmi pentru a forţa intrarea în altarul lăcaşului de cult. Joi este ultima zi în care se mai poate trece prin altarul sfinţit duminică.

1786 afișări

Câteva sute de oameni au rupt, joi, cordoanele de jandarmi instituite în apropierea Catedralei Mântuirii Neamului pentru a ajunge mai repede să treacă prin altarul lăcaşului de cult.

"S-a făcut o breşă în dispozitivul care asigura fluxul organizat de acces în Catedrală. Mai mulţi oameni au dat gardurile deoparte şi s-au îmbulzit la intrarea în Catedrală, în jur de 400-500 de persoane. Acum colegii mei reorganizează acel dispozitiv pentru a asigura fluxul normal", a declarat, pentru MEDIAFAX, Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

Nu au fost persoane rănite sau accidentate.

La faţa locului, sunt aproximativ 100 de jandarmi.

Joi este ultima zi în care credincioşii mai pot trece prin altarul sfinţit al Catedralei Mântuirii Neamului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici