Autocar cu 39 de pasageri la bord, răsturnat pe raza localităţii Drajna, în zona unde a fost filmată tornada: 12 persoane au primit îngrijiri medicale. Patru, transportate la spital | FOTO, VIDEO

Un autocar cu 39 de pasageri s-a răsturnat, marţi, pe raza localităţii Drajna din judeţul Călăraşi, anunţă reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). Judeţul este sub cod portocaliu de viijelii, iar în zonă a fost filmată şi o tornadă.

9094 afișări
Imaginea articolului Autocar cu 39 de pasageri la bord, răsturnat pe raza localităţii Drajna, în zona unde a fost filmată tornada: 12 persoane au primit îngrijiri medicale. Patru, transportate la spital | FOTO, VIDEO

Un autocar cu 39 de pasageri s-a răsturnat pe raza localităţii Drajna, unde a fost filmată tornada: Mai multe persoane au fost rănite | FOTO, VIDEO

Un număr de 12 persoane din autocarul răsturnat în judeţul Călăraşi au primit asistenţă medicală la faţa locului, dintre acestea patru fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Slobozia pentru investigaţii suplimentare, anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Un autocar s-a răsturnat marţi pe un drum din judeţul Călăraşi, pe raza localităţii Drajna.

„La nivelul ISU Călăraşi s-a activat planul roşu de Intervenţie. Având în vedere zona de producere apropiată de judeţul Ialomiţa, au fost prealertate echipaje medicale şi din judeţul Ialomiţa”, anunţă reprezentanţii ISU Călăraşi.

Şi Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 21, în zona localităţii Constantin Brâncoveanu, judeţul Călăraşi, un autocar care transporta 39 de pasageri pe sensul de mers Călăraşi - Slobozia, s-a răsturnat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, respectiv vântul puternic.

Circulaţia rutieră se desfăşoară prin dirijarea poliţiei.

O tornadă s-a format din senin la Drajna, în judeţul Călăraş. Imaginile cu fenomenul meteo extrem au împânzit reţele de socializare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici