Un bărbat a fost găsit împuşcat într-un imobil din Târgu Mureş

  • Un bărbat de 55 de ani a fost găsit împuşcat, marţi, într-un imobil din Târgu Mureş.
  • În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a stabili cum s-a produs evenimentul.
691 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost găsit împuşcat într-un imobil din Târgu Mureş

Un bărbat a fost găsit împuşcat într-un imobil din Târgu Mureş

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Târgu Mureş au fost sesizaţi, marţi, prin Apel la 112, cu privire la faptul că într-un imobil din municipiul Târgu Mureş un bărbat a fost găsit decedat. Bărbatul avea 55 de ani.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul era împuşcat.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a stabili cum s-a produs evenimentul, cercetările fiind făcute sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici