Un bărbat a fost împuşcat pe o stradă din Popeşti-Leordeni

Un bărbat a fost împuşcat în frunte, vineri, pe o stradă din Popeşti-Leordeni.

5677 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost împuşcat pe o stradă din Popeşti-Leordeni

Potrivit Poliţiei Ilfov, vineri seara s-a prezentat la un spital din Bucureşti un bărbat.

Acesta a afirmat că, în timp ce se afla în Popeşti-Leordeni, pe str. Amurgului, împreună cu iubita sa, a simţit o durere în frunte, dar a crezut că o piatră a sărit de la roata unei maşini.

După examinare, medicii au scos o bilă din plastic de mici dimensiuni de culoare albă „ce poate proveni de la un pistol tip airsoft”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici