Un bărbat din Dolj a evadat din sediul poliţiei, în timpul cercetărilor

  • Un bărbat din Dolj a evadat din sediul Postului de Poliţie Şimnicu de Sus, în timpul cercetărilor.
  • Bărbatul a sărit pe fereastra aflată la parter şi a dispărut.
641 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Dolj a evadat din sediul poliţiei, în timpul cercetărilor

Un bărbat din Dolj a evadat din sediul politiei, în timpul cercetărilor

Poliţişti din cadrul postului de Poliţie Şimnicu de Sus au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 57 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În timpul cercetării, bărbatul a sărit pe fereastra aflată la parter şi a dispărut.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.

Au fost instituite filtre rutiere, atât în judeţ, cât şi în judeţele învecinate, în vederea depistării bărbatului şi luării măsurilor legale care se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici