Un bărbat din Ilfov a murit după ce s-a lovit de ramurile unor copaci

  • Un bărbat de 39 de ani, din judeţul Ilfov, a murit după ce s-a lovit de ramurile unor copaci
  • Bărbatul se afla cu barca pe Dunăre
  • Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea continuă cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul
706 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Ilfov a murit după ce s-a lovit de ramurile unor copaci

Un bărbat din Ilfov a murit după ce s-a lovit de ramurile unor copaci

Poliţiştii tulceni au fost sesizaţi luni seara despre accidentul naval.

Din primele verificări a reieşit că un bărbat de 39 de ani, din judeţul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o ambarcaţiune pe Dunăre, în zona Chilia, s-a lovit de ramurile unor arbori de lângă mal şi a murit.

„Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea continuă cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, transmite Poliţia Tulcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici