Un bebeluş a fost găsit într-o pungă, în faţa unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei

  • Un bebeluş a fost găsit, marţi seara, pus într-o pungă în faţa unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei.
  • Copilul a fost dus la spital, iar poliţiştii o caută pe mama care l-a abandonat.
  • Copilul a fost preluat şi dus la spital pentru îngrijiri medicale.
1156 afișări
Imaginea articolului Un bebeluş a fost găsit într-o pungă, în faţa unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei

Un bebeluş abandonat a fost găsit într-o pungă, în faţa unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată, marţi seara, prin apel la 112, că în faţă unui bloc din Sectorul 3, a fost găsit într-o pungă un nou-născut.

Poliţişti din cadrul Secţiei 13, precum şi echipaj de prim ajutor, au mers imediat la faţa locului.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea identificării mamei, precum şi pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici