Cutremur în Ialomiţa, la o adâncime de doar 8 km

Un cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs miercuri, la ora 6.55, în judeţul Ialomiţa, la adâncimea de doar 8 kilometri.

2533 afișări
Imaginea articolului Cutremur în Ialomiţa, la o adâncime de doar 8 km

Un cutremur s-a produs la adâncimea de doar 8 km, în judeţul Ialomiţa

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul s-a înregistrat la ora 6.55 în Muntenia, judeţul Ialomiţa, la adâncimea de 8 kilometri.

Oraşele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Pogoanele (17km), Lehliu-Gară (38km), Făurei (41km), Slobozia (42km) şi Urziceni (44km).

Ultimele cutremure în judeţul Ialomiţa s-au produs în 7 octombrie şi au avut magnitudinea de 2 grade, respectiv 3 grade pe scara Richter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici