Un deputat USR PLUS, imunizat cu AstraZeneca: Un vaccin făcut azi asigură normalitatea zilei de mâine

Deputatul USR Bogdan Rodeanu, ales în Galaţi, anunţă că s-a imunizat cu vaccinul AstraZeneca la Spitalul Orăşenesc din Făurei: „Susţin vaccinarea, pentru că e singura variantă sigură şi responsabilă prin care putem şterge 2020. Sau măcar să nu-l mai repetăm”.

379 afișări
Imaginea articolului Un deputat USR PLUS, imunizat cu AstraZeneca: Un vaccin făcut azi asigură normalitatea zilei de mâine

Un deputat USR PLUS, imunizat cu AstraZeneca: Un vaccin făcut azi asigură normalitatea zilei de mâine.

„În urmă cu două zile mă vaccinam în Făurei, iar astăzi sunt în Parlament. În curs de imunizare pentru o perioada lungă şi tratat cu AstraZeneca de personalul medical al Spitalului Orăşenesc. Îmi doresc revenirea la normal, susţinând vaccinarea: este singurul mijloc de protecţie împotriva acestui virus care a făcut zeci de mii de victime. Este singura soluţie care ne va permite să ne adunăm din nou, să ne îmbrăţişăm familia, să lucrăm, să călătorim şi să avem un plan real pentru viitor. Şi nu oricum, ci fără teamă: fără teama că ne-am putea îmbolnăvi”, anunţă Bogdan Rodeanu.

El prezintă o listă de motive pentru care susţine vaccinarea.

„Susţin vaccinarea alături de cei care ne garantează că aceasta este sigură şi eficientă - personalul medical. Susţin vaccinarea, pentru că e singura variantă sigură şi responsabilă prin care putem şterge 2020. Sau măcar să nu-l mai repetăm. Am sperat la un vaccin pentru a reveni, cât mai curând, la normalitatea zilnică. Un an mai târziu, vaccinul nu numai că există, dar e deja făcut de mulţi. Un vaccin făcut azi asigură normalitatea zilei de mâine. Şi viitorul”, conchide Rodeanu.

Analiza pe 17 milioane de persoane vaccinate cu vaccin de la AstraZeneca a arătat un număr de 37 de evenimente trombotice, ceea ce înseamnă un caz la un milion de persoane vaccinate, spune, marţi, dr. Valeriu Gheorghiţă. Cu toate acestea, 33.000 de români au renunţat la programare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rodeanu,
astrazeneca,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici