Un cal din rasa sânge rece polonez, furat din gospodăria unui sibian

Un cal din rasa sânge rece polonez a fost furat din gospodăria unui bărbat din oraşul Copşa Mică, judeţul Sibiu. Animalul, care are o valoare de circa 6.000 de euro, a fost găsit după patru zile de poliţişti.

285 afișări
Imaginea articolului Un cal din rasa sânge rece polonez, furat din gospodăria unui sibian

Foto/Arhiva YouTube- 1jagdterrier

Bărbatul din Copşa Mică a sesizat în scris Poliţia Sibiu că în noaptea de 22 spre 23 septembrie, persoane necunoscute au pătruns în curte şi i-au furat un cal din rasa sânge rece polonez şi un căpăstru de piele.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Copşa Mică, a fost identificat cel acuzat că a furat calul de rasă.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Mureş.În cadrul anchetei, la domiciliul bărbatului a fost găsit şi astfel, recuperat şi predat proprietarului, calul furat. Calul din rasa sânge rece polonez are o valoare de circa 6.000 de euro.

Cel care a furat calul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliţiei oraşului Copşa Mică, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş.

Fotografia a fost realizată din acest clip video postat pe YouTube de utilizatorul 1jagdterrier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici