VIDEO Accident grav în Suceava. Un microbuz şcolar, implicat în coliziune. UPDATE: 17 minori şi 6 adulţi au ajuns la spital

  • Un microbuz cu 19 elevi s-a ciocnit, miercuri după-amiază, cu două maşini în judeţul Suceava
  • 11 persoane, respectiv şapte copii şi patru adulţi au fost transportaţi la UPU Suceava
  • La faţa locului se află şase ambulanţe SAJ, trei ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj de stingere
706 afișări
Imaginea articolului VIDEO Accident grav în Suceava. Un microbuz şcolar, implicat în coliziune. UPDATE: 17 minori şi 6 adulţi au ajuns la spital

VIDEO Accident grav în Suceava. Un microbuz şcolar, implicat în coliziune. Bilanţ: Şapte victime, în spital

UPDATE

Conform IGSU, bilanţul victimelor transportate la spitale este de 23: 17 minori şi 6 adulţi.

Un microbuz cu 19 elevi s-a ciocnit, miercuri după-amiază, cu două maşini, în care se aflau în total 6 persoane.

Accidentul s-a produs în localitatea Arbore, iar conform ISU Suceava toţi răniţii erau conştienţi şi cooperanţi.

Ştire iniţială

Un accident rutier a avut loc, miercuri, în localitatea suceaveană Arbore. Două autoturisme şi un microbuz şcolar s-au ciocnit, anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

„În microbuz de aflau 19 copii şi şoferul. În celelalte 2 autoturisme se aflau 6 persoane. Având în vedere numărul mare de persoane implicate, pentru gestionarea eficientă a situaţiei, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, conform sursei citate.

La faţa locului se află şase ambulanţe SAJ, trei ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj de stingere.

„Persoanele implicate în accident vor fi evaluate medical de către echipajele prezente la faţa locului”, mai spun oficialii IGSU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici