Un nou caz de abuz sexual asupra unui minor. Copil de 9 ani, luat de acasă de agresor. Presupusul violator a fost prins

Un bărbat care a luat un băiat de 9 ani de acasă, din Focşani, a fost reţinut, fiind cercetat pentru agresiune sexuală asupra copilului. Individul a mai fost condamnat, în trecut, pentru viol asupra unui minor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1361 afișări
Imaginea articolului Un nou caz de abuz sexual asupra unui minor. Copil de 9 ani, luat de acasă de agresor. Presupusul violator a fost prins

Bărbat care a luat un copil de acasă, din Focşani, cercetat pentru agresiune sexuală

Potrivit Poliţiei Vrancea, copilul de 9 ani, din Focşani, a fost luat de bărbatul de 49 de ani, din Galaţi, în cursul zilei de miercuri, dar a fost găsit după aproximativ o oră şi 30 de minute şi nu părea să fi fost abuzat.

În urma cercetărilor extinse, poliţiştii vrânceni l-au găsit pe bărbatul cu care plecase copilul şi au decis reţinerea lui pentru 24 de ore.

Bărbatul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru agresiune sexuală.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul a mai fost arestat, în trecut, pentru viol asupra unui minor. În ceea ce priveşte fapta de miercuri, nu ar exista probe că băiatul de 9 ani ar fi fost victima unei fapte similare, ci că agresiunea asupra lui ar implica punerea minorului într-o situaţie în care nu s-a putut apăra.

Taguri:
agresiune,
copil,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici