Cazul de dispariţie din Mureş: Adolescenta de 16 ani, dispărută de două zile, a fost găsită de poliţişti în alt judeţ | FOTO

Fata de 16 ani, din Târgu Mureş, judeţul Mureş, care a dispărut de acasă de două zile, a fost găsită, miercuri, de poliţişti, în alt judeţ.

3111 afișări
Imaginea articolului Cazul de dispariţie din Mureş: Adolescenta de 16 ani, dispărută de două zile, a fost găsită de poliţişti în alt judeţ | FOTO

Fată de 16 ani, din Mureş, dispărută de două zile, căutată de poliţişti

UPDATE ora 18.42 Fata de 16 ani, din Mureş, dispărută de două zile, găsită de poliţişti în alt judeţ

Potrivit IPJ Mureş, adolescenta a plecat de bunăvoie de acasă, însoţită de o femeie căreia i-a cerut ajutor pentru rezolvarea unor neînţelegeri din familie.

„Tânăra nu a fost victima vreunei infracţiuni, iar în acest moment se află în grija autorităţilor statului”, a declarat Emanuela Rugină, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Adolescenta în vârstă de 16 ani, din Târgu Mureş, a dispărut de acasă, luni, mama ei declarând că fata a ieşit dimineaţa în curte şi nu s-a mai întors în casă.


Potrivit IPJ Mureş, mama unei fete de 16 ani a anunţat, că în cursul zilei de luni, în jurul orei 6.00, fiica sa, în vârstă de 16 ani, a ieşit din casă pentru a merge în curte, după care nu a mai revenit în interiorul locuinţei.

Adolescenta are 1,65 metri înălţime, aproximativ 45-50 de kilograme, ochi căprui, păr blond, lung şi nu prezintă semne particulare.

Când a plecat de acasă era îmbrăcată cu o bluză de culoare roz, rochie cu imprimeuri florale de culoare roz, iar în picioare purta sandale cu toc, de culoare neagră cu buline albe.

Poliţiştii transmit că persoanele care au informaţii ce pot conduce la depistarea fetei pot apela serviciul unic de urgenţă 112 sau se pot adresa celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici