Un paraşutist este în stare gravă în urma unui accident care a avut loc în judeţul Neamţ

  • Un paraşutist a ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident care a avut loc în judeţul Neamţ.
  • Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Piatra Neamţ şi urmează să fie transferată la o unitate medicală din Iaşi.
421 afișări
Imaginea articolului Un paraşutist este în stare gravă în urma unui accident care a avut loc în judeţul Neamţ

Un paraşutist este în stare gravă în urma unui accident care a avut loc în judeţul Neamţ

Accidentul a avut loc sâmbătă la Pângăraţi, în judeţul Neamţ. La faţa locului a fost trimis elicopterul SMURD, dar victima a primit primul ajutor şi a fost transportată la spitalul din Piatra Neamţ cu o ambulanţă.

Potrivit medicilor, pacientul este intubat, ventilat mecanic şi pe suport cu noradrenalina. Bărbatul a fost verificat cu computerul tomograf de la UPU Piatra Neamţ.

Pacientul va fi transferat la UPU Iaşi, au anunţat cadrele medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici