Un sucevean terorizat de soţie a cerut ajutorul Poliţiei. Femeia l-a ameninţat cu făcăleţul şi a încercat să-l opărească

  • Un bărbat dintr-o comună suceveană a cerut ajutorul Poliţiei după ce soţia sa l-a ameninţat cu făcăleţul şi a sărit la bătaie.
  • Deoarece nu era prima reclamaţie a suceveanului, femeia a primit ordin de restricţie şi a fost nevoită să plece de acasă.
383 afișări
Imaginea articolului Un sucevean terorizat de soţie a cerut ajutorul Poliţiei. Femeia l-a ameninţat cu făcăleţul şi a încercat să-l opărească

Un sucevean terorizat de soţie a cerut ajutorul Poliţiei. Femeia l-a ameninţat cu făcăleţul şi a încercat să-l opărească

Incidentul s-a produs în comuna suceveană Horodnic de Sus. Un bărbat de 48 de ani a sunat la 112 şi a anunţat că se simte terorizat de propria soţie. El le-a spus poliţiştilor că femeia de 40 de ani îl ameninţă cu bătaia.

Mai mult, agresoarea ar fi încercat să-l bată cu un făcăleţ şi să-l opărească cu apa clocotită.

Deoarece nu era primul apel primit de la bărbat, poliţiştii au întocmit un ordin de restricţie. Acesta este valabil timp de cinci zile, iar femeia a fost nevoită să se mute la o rudă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici