Unde sunt cele mai ieftine şi cele mai scumpe apartamente cu trei camere din Bucureşti

În luna septembrie preţul mediu solicitat în 20 de cartiere din Capitală a crescut cu 100 de euro faţă de luna august, la 80.200 de euro, o majorare de 0,1%, adică în marja de eroare, potrivit indexului realizat de Ziarul Financiar.

857 afișări
Imaginea articolului Unde sunt cele mai ieftine şi cele mai scumpe apartamente cu trei camere din Bucureşti

Unde sunt cele mai ieftine şi cele mai scumpe apartamente cu trei camere din Bucureşti (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

În mod obişnuit, luna septembrie ar trebui să fie bună pentru tranzacţii, în condiţiile în care potenţialii clienţi se întorc din vacanţă şi pot profita de zilele încă însorite pentru a vizualiza şi alege locuinţe, dar în ceea ce priveşte influenţa asupra preţurilor creşterea cererii nu a determinat scumpirea locuinţelor.

Pe de altă parte, perspectivele economice s-au înrăutăţit pe parcursul lunii septembrie, JP Morgan sau Raiffeisen reducându-şi prognozele privind creşterea economică a României în 2012 până la 1%, respectiv 2,7%, dar nici aceste date nu au influenţat evoluţia preţurilor.

Nimic nu pare să mai mişte de la nivelul mediu de 80.000 de euro preţurile apartamentelor vechi cu trei camere din Bucureşti, reiese din Indexul imobiliar al Ziarului Financiar, realizat în colaborare cu firma Coldwell Banker Affiliates of Romania pe baza preţurilor solicitate pe site-ul anunţul.ro.

Află unde sunt cele mai ieftine apartamente pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici