Ungureanu a invitat la Guvern reprezentanţi ai confederaţiilor sindicale şi ai ONG

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu i-a invitat pentru marţi, la sediul Guvernului, pe mai mulţi reprezentanţi ai unor confederaţii sindicale şi organizaţii neguvernamentale, cu propunerea de "revitalizare" a dialogului dintre Guvern şi societatea civilă şi stabilirea unui program de colaborare.

410 afișări
Imaginea articolului Ungureanu a invitat la Guvern reprezentanţi ai confederaţiilor sindicale şi ai ONG

Ungureanu a invitat la Guvern reprezentanţi ai confederaţiilor sindicale şi ai ONG (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Invitaţia a fost lansată pentru marţi, în ideea relansării dialogului dintre Executiv şi reprezentanţii societăţii civile", au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Premierul intenţionează ca, în cursul zilei de marţi, să aibă întâlniri separate cu reprezentanţii confederaţiilor sindicale şi, respectiv, cu cei ai organizaţiilor neguvernamentale.

Potrivit surselor citate, şeful Guvernului doreşte să constituie şi o structură de tip consiliu consultativ cu organizaţiile neguvernamentale.

Săptămâna trecută, premierul a avut o primă întâlnire cu membrii consiliului consultativ pentru mediul de afaceri, arătând că doreşte să aibă discuţii şi în afara acestui cadru privind activitatea Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici