UPDATE: Şoferul camionului RĂSTURNAT în Ialomiţa a murit. S-au înregistrat scurgeri de combustibil | FOTO

Şoferul camionului încărcat cu polietilenă, răsturnat, marţi, pe DN 2, în comuna Ciocârlia, judeţul Ialomiţa, a murit, au transmis reprezentanţii ISU.

1899 afișări
Imaginea articolului UPDATE: Şoferul camionului RĂSTURNAT în Ialomiţa a murit. S-au înregistrat scurgeri de combustibil | FOTO

Foto: Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti

Potrivit reprezentanţilor ISU Ialomiţa, timp de două ore s-a încercat salvarea şoferului, care rămăsese încarcerat în capul-tractor al vehicului.

„Din cauza modului în care s-au poziţionat, în urma accidentului, cabina, remorca şi încărcătura TIR-ului, salvatorii de la Detaşamentul Urziceni au lucrat timp de aproximativ 2 ore pentru asigurarea accesului către victimă. Din nefericire, viaţa bărbatului nu a putut fi salvată”, au transmis reprezentanţii ISU Ialomiţa.

În urma răsturnării camionului, au avut loc avarii la rezervor, existând scurgeri de motorină. Perimetrul a fost delimitat şi au fost asigurate măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor în zonă, cu ajutorul unei autospeciale de stingere.

Camionul era încărcat cu polietilenă.

Foto: Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti

Ştirea iniţială:

Un camion s-a răsturnat, marţi dimineaţa, pe DN 2, în Ialomiţa şi sunt scurgeri de combustibil. Reprezentanţii ISU spun că nu există pericol de explozie şi intervin pentru salvarea şoferului.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că pe DN 2, între localităţile Urziceni şi Cotorca, judeţul Ialomiţa, un camion s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar conducătorul auto a rămas încarcerat.

Întrucât sunt prezente scurgeri de motorină din rezervor, perimetrul a fost delimitat, iar circulaţia a fost oprită timp de câteva zeci de minute.

Reprezentanţii ISU Ialomiţa intervin, la ora transmiterii acestei ştiri, pentru salvarea şoferului, cu care încă nu se poate comunica. Aceştia au transmis că nu există pericol de explozie.

Pompierii asigură măsurile de de prevenire a incendiilor la locul producerii accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici