Urs lovit de o maşină pe DN1, în Sibiu

Un urs a fost rănit, vineri seara, după ce a fost lovit de o maşină, pe DN1, în afara localităţii Scoreiu, judeţul Sibiu.

1187 afișări
Imaginea articolului Urs lovit de o maşină pe DN1, în Sibiu

Urs lovit de o maşină pe DN1, în Sibiu

Potrivit IPJ Sibiu, şoferul unei maşini care se deplasa pe DN1 spre Sibiu a lovit un urs care se afla pe şosea.

Animalul a fost proiectat în afara părţii carosabile şi este rănit. Au fost sesizaţi reprezentaţii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi ai fondului de vânătoare din zonă.

Poliţiştii sibieni precizează că în urma impactului nu au rezultat victime umane, iar traficul rutier în zonă nu a fost afectat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici