Validarea producătorilor si dealerilor din Rabla şi Rabla Plus, lansată la începutul lunii martie

483 afișări
Imaginea articolului Validarea producătorilor si dealerilor din Rabla şi Rabla Plus, lansată la începutul lunii martie

Validarea producătorilor si dealerilor din Rabla şi Rabla Plus, lansată la începutul lunii martie

Sesiunea de validare a producătorilor sau dealerilor din cadrul programelor Rabla şi Rabla Plus va fi lansată în perioada 2 – 6 martie 2020, informează Administraţia Fondului pentru Mediu. 

Administraţia Fondului pentru Mediu vrea să lanseze cele două linii de finanţare în luna martie.

AFM invită solicitanţii să pregătească dosarele de validare, având la baza documentele şi informaţiile din cuprinsul proiectelor de ghiduri postate pentru consultare publică pe site-ul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici