Vezi aici la ce liceu ai fost repartizat!

"Ministerul Educaţiei a realizat, joi seara, repartizarea computerizată a elevilor în clasa a IX-a în licee şi şcoli de artă şi meserii, cea mai mare medie de admitere (9,98) fiind înregistrată la Colegiul Naţional "Sf. Sava" din Bucureşti.

3744 afișări
Imaginea articolului Vezi aici la ce liceu ai fost repartizat!

Vezi aici la ce liceu ai fost repartizat! (Imagine: Mediafax Foto)

Din totalul celor 178.799 candidaţi au fost repartizaţi 98,73 la sută adică 176.536. Dintre aceştia 131.570 au fost repartizaţi în liceu, 44.966 la şcoli de arte şi meserii iar 2.263 (1,27 la sută) sunt candidaţi nerepartizaţi.

Află aici unde ai fost repartizat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici