Vicepremierul Sorin Grindeanu a fost testat pozitiv cu COVID-19

Vicepremierul Sorin Grindeanu a fost confirmat pozitiv cu virusul Covid-19 şi nu a mai plecat la Chişinău pentru a participa la şedinţa comună a guvernelor de la Bucureşti şi Chişinău.

275 afișări
Imaginea articolului Vicepremierul Sorin Grindeanu a fost testat pozitiv cu COVID-19

Actualizare: „După o perioadă intensă cu o uşoară stare de disconfort, pe care am pus-o iniţial pe seama oboselii, s-a confirmat: sunt Covid pozitiv”, scrie, vineri, Sorin Grindeanu pe Facebook.

Ştirea iniţială: Sorin Grindeanu ar fi urmat să plece vineri cu premierul Nicolae Ciucă şi mai mulţi miniştri la Chişinău, pentru a participa la şedinţa comună a celor două guverne, dar a fost confirmat pozitiv Covid-19.

„Toţi membrii delegaţiei au fost testaţi PCR. Cei care sunt aici au rezultat negativ. Domnul Sorin Grindeanu nu este aici”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse guvernamentale.

Guvernele de la Bucureşti şi Chişinău se reunesc, vineri, în şedinţă comună. „Vom semna şi Acordul de asistenţă nerambursabilă şi majoritatea din această sumă va merge spre investiţii în localităţi”, a anunţat premierul Republicii Moldova, Natalia Gavriliţa

Şedinţa comună a guvernelor României şi Republicii Moldova va începe la ora 10.55, iar la 12.15 sunt programate declaraţii de presă ale celor doi prim-miniştri.

Nicolae Ciucă mai are o întrevedere cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, şi una cu reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române din Republica Moldova.

La finalul vizitei, Nicolae Ciucă va susţine declaraţii de presă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Bucureşti.

De curând, alţi doi miniştri, Vasile Dîncu şi Virgil Popescu, au anunţat că s-au infectat cu noul coronavirus şi s-au izolat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici