Video VIDEO: Momentul când un bărbat se dezbracă în Gara de Nord din Bucureşti, surprins de camerele de securitate

  • Un bărbat de 46 de ani din Bucureşti a mers dezbrăcat prin Gara de Nord, după ce a băut o cafea
  • Doi jandarmi au încercat să îl legitimeze, dar bărbatul l-a lovit pe unul dintre ei
  • Acum, bărbatul are deschis pe numele său un dosar penal de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri
30978 afișări

Se spune că ideile bune încep cu o cafea buna. Un barbat din Bucureşti a înţeles altfel această zicală şi, după ce a băut o cafea în Gara de Nord, a decis să se dezbrace.

Individul de 46 de ani a fost văzut de o patrulă de Jandarmi care a vrut să îl legitimeze. Bărbatul a refuzat să asculte jandarmii şi chiar l-a lovit pe unul dintre agenţi cu pumnul în faţă.

El a fost condus la Spitalul Obregia pentru o expertiză psihiatrică dar s-a ales si cu dosar penal pentru ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici