VIDEO: Momentul şocant când o fată care făcea live pe Facebook a murit într-un accident rutier, în Craiova

O fată a murit şi doi tineri au fost răniţi, în urma unui accident produs în centrul Craiovei, după ce maşina în care se aflau a lovit un stâlp electric. Accidentul a fost transmis live pe Facebook chiar de tânăra care a decedat.

14579 afișări

Tânăra care a murit în accidentul din centrul Craiovei este din localitatea Siliştea Crucii, judeţul Dolj, iar duminică seara era împreună cu o altă tânără într-o maşină condusă de un tânăr de 25 de ani din Craiova.

Ambele tinere făceau live pe Facebook în timpul plimbării când şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp de susţinere a reţelei electrice de pe pasajul suprateran din centrul oraşului.

În imaginile postate pe conturile personale ale celor două fete se vede cum acestea fumează şi dansează în timp ce din boxe răsună o manea. La un moment dat, una dintre ele sare speriată şi strigă către şofer: „Bă, condu ca lumea!”.

Imediat, se aude cum maşina se loveşte, iar telefonul scapă din mâna fetei.

Înregistrarea rămâne activă după impact, însă nu se mai aude muzica, ci doar gemetele răniţilor şi o voce de femeie care strigă „Ajutor!”.

Reprezentanţii ISU Dolj spun că în urma accidentului, cei trei tineri din maşină au fost răniţi. Una dintre fete, pasageră din dreapta, a fost resuscitată minute bune de echipajul SMURD şi a fost dusă la spital, însă după câteva ore a murit.

Şoferul este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, anunţă Poliţia Dolj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici