VIDEO | Doi tineri, prinşi cu un troler plin cu cannabis în maşină. Descoperirea poliţiei

Doi tineri din Bucureşti au fost depistaţi, în trafic, transportând într-un troler cantitatea de 6 kilograme de cannabis. La un control, poliţiştii au depistat că bărbatul folosea o carte de identitate cu datele unei persoane decedate în 2018.

1035 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Doi tineri, prinşi cu un troler plin cu cannabis în maşină. Descoperirea poliţiei

VIDEO | Traficanţi de marijuana prinşi în flagrant de poliţişti. Unul folosea buletinul unui mort

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Poliţia Română, ofiţerii antidrog din cadrul BCCO Bucureşti, împreună cu procurorii DIICOT, au depistat doi tineri care aveau asupra lor, în maşina de teren, un troler cu 6 kilograme de cannabis.

Când l-au legitimat pe bărbat, poliţiştii au depistat că acesta avea o carte de identitate falsă, având, practic, aplicată fotografia sa, dar cu datele de identitate ale unei persoane decedate din februarie 2018.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că cei doi concubini se ocupau cu traficul internaţional de droguri de risc (cannabis), pe ruta Spania-România, precum şi de distribuţia în Bucureşti”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au confiscat întreaga cantitate de cannabis, precum şi banii pe care îi aveau asupra lor şi un telefon mobil.

De asemenea, maşina în care se afla trolerul cu cannabis a fost sechestrată.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea DIICOT – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri, pentru infracţiuni de trafic internaţional de droguri de risc şi fals privind identitatea.

Taguri:
cannabis,
diicot,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici