Video Vine Paştele, dar a nins ca-n toiul iernii în Braşov

  • S-a circulat în condiţii de iarnă, noaptea trecută, pe mai multe drumuri din Braşov
  • Drumarii au împrăştiat 15 tone de sare pe mai multe şosele din Braşov
  • După ninsoarea de azi-noapte, în Braşov, stratul de zăpadă măsoară câţiva centimetri
2131 afișări

Vine Paştele, dar la munte pare că se apropie Crăciunul. A nins azi-noapte în mai multe zone, iar la Braşov, de exemplu, drumarii au scos utilajele pe şosele. Zăpada depusă măsura câţiva centimetri, aşa că au împrăştiat material antiderapant, dar au folosit şi lamele utilajelor.

Imagini spectaculoase cu ninsoarea de aseară au fost surprinse în Poiana Braşov.

Vremea s-a răcit considerabil în ultimele 24 de ore, iar la munte a fost cod galben de ninsoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici