Violenţa domestică a mai luat o viaţă. O femeie de 23 de ani din Capitală a murit după ce a fost bătută de concubin

  • Poliţiştii din Capitală au fost sesizaţi marţi cu privire la faptul că o femeie de 23 de ani a fost agresată în locuinţă de concubinul ei.
  • La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 21 Poliţie, precum şi echipaj de prim ajutor.
1772 afișări
Imaginea articolului Violenţa domestică a mai luat o viaţă. O femeie de 23 de ani din Capitală a murit după ce a fost bătută de concubin

O femeie de 23 de ani din Capitală a murit după ce ar fi fost agresată în locuinţă de concubinul ei

UPDATE Bărbatul a fost găsit decedat. Sursele judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că agresorul a fost găsit în casă, spânzurat.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri în vederea stabilirii întregii situaţii. 
 
Autorităţile transmit că nu era emis ordin de protecţie împotriva lui.
 

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie de 23 de ani a fost agresată în locuinţă de către concubinul ei.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 21 Poliţie, precum şi echipaj de prim ajutor.

„Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni şi, în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul”, a transmis Poliţia Capitalei.

La faţa locului, cercetările sunt continuate pentru stabilirea stării de fapt de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de poliţişti ai Serviciului Omoruri. De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici