Violenţă într-o familie de întreprinzători din Galaţi. Soţia şi-a înjunghiat soţul în gât

  • O femeie şi-a lovit soţul cu un obiect ascuţit provocându-i două răni în jurul gâtului.
  • El a ajuns la spital, iar ea a fost dusă de poliţişti la un medic psihiatru pentru o evaluare.
  • Anchetatorii au deschis un dosar penal de violenţă în familie.
  • Cei doi sunt oameni de afaceri.
1023 afișări
Imaginea articolului Violenţă într-o familie de întreprinzători din Galaţi. Soţia şi-a înjunghiat soţul în gât

Scandalul a avut loc sâmbătă în locuinţa din oraşul Galaţi a celor doi soţi. Ei s-au certat atât de tare încât vecinii au sunat la 112.

Echipajele care au intervenit au constatat că bărbatul avea două plăgi înjunghiate în zona gâtului. El a fost transportat la spital, iar medicii au stabilit că viaţa nu îi este pusă în pericol.

Femeia a fost dusă de poliţişti la Spitalul de Psihiatrie pentru evaluare. De asemenea, anchetatorii au deschis dosar penal pentru violenţă în familie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici