Vizibilitate redusă pe Autostrada Soarelui din cauza ceţii

Centrul Infotrafic al Poliţiei române informează că pe Autostrada Soarelui, între kilometrii 50 şi 70, pe ambele sensuri, vizibilitatea este sub o sută de metri din cauza ceţii.

1 afișare
Imaginea articolului Vizibilitate redusă pe Autostrada Soarelui din cauza ceţii

Vizibilitate redusă pe Autostrada Soarelui din cauza ceţii

Poliţiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să circule cu viteză redusă, să aibă în funcţiune luminile de întâlnire şi proiectoarele de ceaţă şi să evite trecerile frecvente de pe o bandă pe alta.

De asemenea, poliţia reamineşte faptul că sunt interzise circulaţia, oprirea sau staţionarea pe banda de urgenţă, care este destinată exclusiv autovehiculelor de intervenţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici