Vosganian, despre primul discurs de campanie al lui Iohannis: PNL şi USR cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl ţin să nu cadă

Deputatul şi purtătorul de cuvânt al ALDE Varujan Vosganian a scris, pe Facebook, că PNL şi USR "cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl ţin să nu cadă". Vosganian susţine că declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis privind organizarea alegerilor anticipate este "o gogoriţă".

507 afișări
Imaginea articolului Vosganian, despre primul discurs de campanie al lui Iohannis: PNL şi USR cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl ţin să nu cadă

Vosganian, despre primul discurs de campanie al lui Iohannis : PNL şi USR cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl ţin să nu cadă

"PNL şi USR cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl ţin să nu cadă. Iată ce declară KWI: «Vă asigur că voi construi o nouă majoritate, în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie că vor fi la termen sau anticipate.» O nouă majoritate presupune un nou Guvern. Noua majoritate se va constitui după alegeri, zice KWI. Deci abia după alegeri s-ar încumeta PNL să vină la guvernare, ca să nu aflăm cum stă treaba cu ştiinţa noilor penelişti de a guverna. Până atunci Viorica Dăncilă, cu voie de la Iohannis, poate sta liniştită în fotoliul prim-ministerial", a transmis, vineri, pe Facebook, deputatul ALDE Varujan Vosganian.

El susţine că declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis privind organizarea algerilor anticipate după prezidenţiale, pentru a forma o nouă majoritate, este "o gogoriţă".

"Alegerile pot fi la termen sau anticipate, mai spune KWI. Chestia cu alegerile anticipate e o gogoriţă, ştim cu toţii că aşa ceva nu se poate întâmpla. Aşa că dacă vreţi să aflaţi ce pot gălăgioşii oponenţi de azi, dacă vreţi să vedeţi un Guvern PNL cu USR în coadă, întâi votaţi. Adică mergeţi în orb, blind. cum se zice la pocker. Ceea ce, adesea, sugerează cacealmaua. Dar asta abia la sfârşitul anului viitor. Până atunci PNL şi USR cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl ţin să nu cadă", a mai scris Vosganian.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că va construi o nouă majoritate parlamentară construită în urma alegerilor la termen sau anticipate, dacă va câştiga un nou mandat de preşedinte al României. El transmite că majoritatea va aduce în prim plan priorităţile legate de "normalizarea" statului.

Taguri:
alde,
pnl usr,
alegeri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici