Vremea în weekend: Va ninge viscolit, de vineri până sâmbătă seară

Meteorologii anunţă că, de vineri seară până sâmbătă la ora 22.00, va ninge viscolit, iar vântul se va intensifica, potrivit informaţiilor postate pe site-ul Administraţiei Naţionale de Meteorologie. Astfel, vântul se va intensifica în toate regiunile, ajungând la 70-80 km/h, iar la munte la 120 km/h.

134 afișări
Imaginea articolului Vremea în weekend: Va ninge viscolit, de vineri până sâmbătă seară

Vremea în weekend: Va ninge viscolit, de vineri până sâmbătă seară (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

În zonele montane, în Maramureş, în nordul şi estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei, precipitaţiile vor fi predominant sub forma de ninsoare şi temporar va viscoli, potrivit ANM.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici