VREMEA marţi şi miercuri: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

Marţi, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil la senin, dar în zonele joase se va semnala nebulozitate joasă sau ceaţă, pe arii restrânse în orele dimineţii şi local, în timpul nopţii. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă.

904 afișări
Imaginea articolului VREMEA marţi şi miercuri: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

VREMEA marţi şi miercuri: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 10 grade, iar cele minime, vor fi de la în jur de -14 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali până la 3...5 grade în Dealurile de Vest.

BUCUREŞTI

Cerul va fi mai mult senin, dar dimineaţa şi mai ales în cursul nopţii va fi nebulozitate joasă şi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 6 grade, iar cea minimă de -3...-2 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

MIERCURI

Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă în aproape toată ţara, dar în special în zonele deluroase. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea în regiunile intracarpatice, unde doar izolat vor fi precipitaţii slabe, mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 şi 11 grade, iar cele minime între -7 şi 3 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -12 grade. Dimineaţa şi din nou noaptea, în zonele joase local va fi ceaţă, care izolat poate persista şi peste zi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici