Zidul din jurul Casei Poporului, greu de dărâmat. Un ministru se exprimă PRO idee: Gardurile nu au făcut bine niciodată

Vicepremierul şi ministrul al Dezvoltării Regionale, Paul Stănescu, a declarat marţi că în lumea civilizată nu mai există garduri, motiv pentru care ar fi necesar ca şi cel din jurul Palatului Parlamentului să fie dărâmat.

1367 afișări
Imaginea articolului Zidul din jurul Casei Poporului, greu de dărâmat. Un ministru se exprimă PRO idee: Gardurile nu au făcut bine niciodată

Dărâmarea zidului din jurul Casei Poporului. Un ministru se exprimă PRO idee: Gardurile nu au făcut bine niciodată

"Am avut la Slatina un vernisaj cu opere cunoscute ale lui Brâncuşi acolo am întâlnit un om foarte valoros şi ne-a convins că merită Coloana Infinitul să fie al Capitalei noastre. Sigur e decizia CGMB. Eu aş fi mândru dacă va fi Coloana Infinitului simbolul Capitalei. (...) Pentru că gardurile nu au făcut bine niciodată. Nu ştiu dacă trebuie să dărâm noi, dar în lumea civilizată gardurile au dispărut de peste tot", a declarat Paul Stănescu, vicepremier.

Acesta a declarat, joi, la Slatina, că gardul din jurul Parlamentului ar trebui să dispară. Totodată, vicepremierul a spus că ar fi binevenită o Coloană a Infinitului în faţa Parlamentului.

Demolarea zidului de beton din jurul Parlamentului şi tranformarea peluzei într-o zonă de relaxare a fost dezbătută de clasa politică încă din anul 2007. Problema securităţii Parlamentului şi cea a fondurilor necesare lucrării de demolare şi reamenajare a spaţiului au fost principalele bariere în calea demolării gardului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici