A murit unul dintre cei mai importanţi antrenori ai atletismului românesc

Constantin Micu Nourescu, unul dintre cei mai importanţi antrenori ai atletismului românesc, a încetat din viaţă miercuri. Informaţia a fost confirmată de Ministerul Tinereului şi Sportului, printr-o postare pe pagina de Facebook.

1545 afișări
Imaginea articolului A murit unul dintre cei mai importanţi antrenori ai atletismului românesc

A murit unul dintre cei mai importanţi antrenori ai atletismului românesc

Printre cele mai mari performanţe obţinute cu sportivii pe care i-a format şi crescut se numără o medalie olimpică de aur şi un titlu de campion mondial.

”Ministrul Tineretului şi Sportului şi echipa MTS deplâng dispariţia antrenorului emerit Constantin Micu Nourescu, unul dintre cei mai titraţi şi mai longevivi tehnicieni din atletismul românesc.

A lucrat vreme de un sfert de secol în clădirea noastră de pe Vasile Conta, care a fost ca a doua lui casă şi a obţinut în cariera sa de antrenor cele mai importante succese posibile în sport: medalia olimpică de aur şi titlul de campion mondial. Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată în comunicatul MTS.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici