Abidal spune că Dani Alves s-a oferit să-i doneze ficatul

Fundaşul formaţiei AS Monaco, Eric Abidal, a declarat, luni, că fostul său coechipier de la FC Barcelona, Dani Alves, s-a oferit să-i doneze ficatul atunci când francezul a avut nevoie de transplant, în urmă cu 18 luni.

207 afișări
Imaginea articolului Abidal spune că Dani Alves s-a oferit să-i doneze ficatul

Dani Alves (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Când a trebuit să mă operez, el voia să-mi dea ficatul lui. Dar nu putea pentru că este un fotbalist profesionist. Relaţia noastră este mai mult decât de prietenie", a declarat Abidal, în vârstă de 34 de ani, la Radio Catalunya.

În semn de omagiu pentru Abidal, Alves şi-a schimbat numărul de pe tricou (2) cu cel al francezului (22) în acest sezon.

Operat la 10 aprilie 2011 pentru înlăturarea unei tumori, Abidal a fost supus în aprilie 2012 unui transplant de ficat. La sfârşitul lunii decembrie 2012, jucătorul a revenit la antrenamentele formaţiei FC Barcelona. El a mai petrecut apoi câteva zile în spital pentru noi investigaţii, iar la începutul lunii februarie 2013 a început din nou să se antreneze. La 21 februarie, medicii echipei catalane l-au declarat apt de joc. În 8 iulie, el a semnat un contract cu AS Monaco.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici