Academica Clinceni - CFR Cluj, din a doua etapă a Ligii 1, se joacă sâmbătă, de la orele 21:00

Academica Clinceni o va înfrunta sâmbătă, 20 iulie, de la orele 21:00, pe campioana României, CFR Cluj, în a doua etapă a Ligii 1.

389 afișări
Imaginea articolului Academica Clinceni - CFR Cluj, din a doua etapă a Ligii 1, se joacă sâmbătă, de la orele 21:00

Academica Clinceni - CFR Cluj, din a doua etapă a Ligii 1, se joacă sâmbătă, de la orele 21:00

În prima etapă a Ligii 1, Academica Clinceni a pierdut în faţa Craiovei, cu scorul de 3-2, în timp ce CFR Cluj a obţinut un egal, în partida cu Poli Iaşi, scor 1-1.

Din cauza greşelilor de arbitraj din ultimele două meciuri, Dan Petrescu izbucnit, în timpul conferinţei de presă de dinaintea meciului cu Academica Clinceni, spunând: "Am avut în două meciuri 4 penalty-uri neacordate. Dacă erau alte echipe care nu primeau 4 penalty-uri în două meciuri... Domnul Crăciunescu a zis că am avut 3 penalty-uri cu Iaşi şi, în meciul cu Astana, l-a văzut toată lumea. Nişte decizii de arbitraj incredibile, dar tot eu de vină că mă plâng. Ce să fac dacă ne fură? Arbitrul care a fost aici, Doamne fereşte! N-am înţeles nimic. Cum să ai penalty clar, să nu îl vezi?”

TITLURILE ZILEI

Legat de meciul cu Clinceniul, Petrescu a spus: ”Cei care vor intra sunt jucători care nu au jucat cu Astana. Trebuie să arate că merită să joace la CFR. Pe mine nu mă interesează cum vom juca la acest meci, în niciun caz, mă interesează să câştigăm".

Ilie Poenaru a vorbit şi el despre meciul din a doua etapă a Ligii 1. ”Vom avea un meci greu, jucăm cu cea mai bună echipă a campionatului. Dar şi noi am lăsat o impresie bună în primul meci, la Craiova. Asta îmi dă speranţe. Sper să facem un meci bun. Am avut o temere legată de anumiţi jucători, care n-au mai jucat niciodată în Liga 1, în faţa a 10.000 de spectatori. După un trac de 10-15 minute şi-au dat seama că pot juca fără probleme aici. Rezultatul nu mă mulţumeşte, dar asta e viaţa, ăsta e forbalul”, a declarat Poenaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici